آی تی هوم

خرید, پاورپوینت , طرح توجیهی , فلش مموری , هارد اکسترنال ,دسته بازی پلی استیشن, گیم , خرید لپ تاپ و کالاهای دیجیتال

آی تی هوم

خرید, پاورپوینت , طرح توجیهی , فلش مموری , هارد اکسترنال ,دسته بازی پلی استیشن, گیم , خرید لپ تاپ و کالاهای دیجیتال

پروژه کارآفرینی فرآیند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی

پروژه کارآفرینی فرآیند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی

پروژه کارافرینی فرآیند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی در 167 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات167
حجم2 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارافرینی فرآیند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی در 167 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب

فصل اول
کلیات
پیشگفتار
مقدمه
تعریف موضوع
اهمیت موضوع
فصل دوم
مراحل کنسروسازی 
انتخاب مواد اولیه 
درجه بندی مواد اولیه
تمیز کردن مواد اولیه
آماده کردن ماده اولیه
بلانچینگ، Blanching
پر کردن در بسته Filling
تخلیه هوا و گازها Exhausting
درب بندی قوطیهای کنسرو Seaming
عوامل موثر در درب بندی
ارزیابی درب بندی مضاعف 
روشهای اندازه گیری فاکتورهای درب بندی
فرآیند حرارتی کنسروها
سرد کردن بسته های کنسرو
کد گذاری و برچسب زنی قوطیهای کنسرو
کارتن گذاری و نگهداری قوطیها
تعیین زمان ماندگاری کنسروها Shelf – Life 
بحث میکروبیولوژی قوطیهای کنسرو
شاخصهای کیفیت محصول 
شاخصهای ایمنی مواد غذایی
آزمایشهای میکروبی اختصاصی کنسروهای مواد غذایی
برداشت نمونه از مواد غذایی محتوی در قوطی کمپوت 
روشهای شمارش میکروبی
محیطهای کشت آزمایشگاه میکروب شناسی غذایی
سترون سازی با گرما
تأثیر سترون سازی بر مواد غذایی
محاسبات حرارتی استریلیزاسیون کنسروها
سرعت نفوذ و انتقال حرارت در داخل کنسروها Heat Penetration
اثر PH در استریلیزاسیون کنسروها
کنترل استریلیزاسیون کنسروها
معرف‌های استریلیزاسیون
بسته ‌بندی کنسروها
استانداردهای قوطی کنسرو
علل تورم قوطی‌های کنسرو
فصل سوم
فرآیند تولید 
رب گوجه فرنگی 
پیدایش گوجه فرنگی
ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی
کشت گوجه فرنگی
برداشت محصول
حمل گوجه فرنگی
تولید رب
خرد کردن گوجه فرنگی
تغلیظ آب گوجه فرنگی
پاستوریزاسیون
دربندی
چگونگی دربندی
قوطی خالی
عملیات بازرسی کارخانجات رب
آزمونهای کنترل کیفیت گوجه‌های دریافتی
منابع

 

بخشی از متن

مهمترین عامل در تولید یک محصول با کیفیت بالا شستشو کامل گوجه فرنگی با آب تمیز و سالم می‌باشد.
دستگاههای شستشو مختلف می‌باشند ولی معمولی‌ترین و بهترین نوع آن سیستمی است که هم اکنون در اکثر کارخانجات ایران متداول است و مورد استفاده قرار دارد و شامل قسمتهای زیر می‌باشد:
مخزن شستشو: در وسط این مخزن یک توری تعبیه شده که گوجه فرنگی روی آن در داخل مخزن پر آب شناور مانده و گل و لای احتمالی همراه گوجه در زیر این توری ته نشین می‌شود. یک سیستم ورودی هوا در آن تعبیه شده تا باعث هم زدن گوجه و آب شده و باعث بهتر تمیز شدن گوجه فرنگی می‌شود. در این مخزن یک پره چرخان نصب شده که باعث می‌شود گوجه فرنگی بطور یکنواخت به روی نوار سورت منتقل شود. آب اضافی از قسمت بالای مخزن خارج و آب تمیز جانشین آن می‌شود. می‌توان مواد ضدعفونی کننده به آب این مخزن اضافه نمود.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.