آی تی هوم

خرید, پاورپوینت , طرح توجیهی , فلش مموری , هارد اکسترنال ,دسته بازی پلی استیشن, گیم , خرید لپ تاپ و کالاهای دیجیتال

آی تی هوم

خرید, پاورپوینت , طرح توجیهی , فلش مموری , هارد اکسترنال ,دسته بازی پلی استیشن, گیم , خرید لپ تاپ و کالاهای دیجیتال

گزارش کار آموزی در کارخانه فرآورده های گوشتی ، تکنولوژی مواد غذایی

گزارش کار آموزی در کارخانه فرآورده های گوشتی ، تکنولوژی مواد غذایی

گزارش کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی کارخانه فرآورده‌های گوشتی در 111 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات111
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیمهندسی صنایع

توضیحات کامل

گزارش کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی کارخانه فرآورده‌های گوشتی در 111 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب

فصل اول : مقدمه و کلیات
بخش اول : گوشت
بخش دوم : تاریخچه پیدایش صنعت سوسیس و کالباس در ایران و جهان
بخش سوم : سوسیس و کالباس – ویژگی‌ها و روش‌های آزمون
بخش چهارم : تاریخچة تأسیس و بهره برداری کارخانة فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان
بخش پنجم : آئین کار و شرایط بهداشتی تولید در کارگاه‌ها و کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی
هدف
دامنه کاربرد
شرایط عمومی واحدهای تولیدی و فرآورده‌های گوشتی
کنترل‌ها و تسهیلات بهداشتی
شرایط بهداشتی لازم برای مواد اولیه مصرفی
شرایط بهداشتی در روند تولید
شرایط بهداشتی در ذخیره سازی
شرایط بهداشتی لازم در مراحل مختلف حمل و نقل
دستور العملهای لازم در مورد بسته بندی و نگهداری انواع فرآورده‌های گوشتی
فرآورده‌های گوشتی در بسته بندی بدون هوا
کنترل‌های بهداشتی و آزمایشگاهی
فصل دوم : خط تولید فرآورده‌های گوشتی    
بخش اول : دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز
چرخ‌های گوشت
دستگاه کاتر
دستگاه مخلوط کن
دستگاه تامبلر
دستگاه خمیر زن
دستگاه سپاراتور
دستگاه بادرولیما (استخوان گیری)
دستگاه انژکتور
دستگاه پرکن (فیلر)
دستگاه مکمل فیلر
اتاقک های مخصوص دو دادن
دستگاههای مخصوص حرارت دادن
دستگاه یخ ساز
دستگاه یخ خرد کن
دیگ بخار
سایر دستگاه ها و سایر وسایل مورد نیاز
سردخانه زیر صفر
سردخانه بالای صفر
آسیاب
قصاب خانه
انبار مواد پر کننده، ادویه جات و مواد نگهدارنده
انبار روغن
بخش دوم : مواد تشکیل دهنده اصلی فرآورده‌های گوشتی
مهمترین اثرات گوشت
مواد افزودنی و اثرات آنها
سبزی های معطر خوراکی و ادویه
بخش سوم : پروسه تولید
پوشش ها
مراحل آماده سازی برای ارسال
بخش چهارم : مراحل خط تولید کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان 
فصل سوم : آزمایشات شیمیایی و میکروبی
بخش اول : گوشت قرمز و فرآورده‌های آن – روش نمونه برداری
بخش دوم : آزمایش های شیمیایی
بخش سوم : آزمایش‌های میکروبی
فصل چهارم : نتیجه گیری – انتقادات و پیشنهادات 
ضمایم
منابع


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.