آی تی هوم

خرید, پاورپوینت , طرح توجیهی , فلش مموری , هارد اکسترنال ,دسته بازی پلی استیشن, گیم , خرید لپ تاپ و کالاهای دیجیتال

آی تی هوم

خرید, پاورپوینت , طرح توجیهی , فلش مموری , هارد اکسترنال ,دسته بازی پلی استیشن, گیم , خرید لپ تاپ و کالاهای دیجیتال

پاورپوینت جو (اتمسفر) Atmosphere

دانلود پاورپوینت جو (اتمسفر) Atmosphere بررسی جو (اتمسفر) Atmosphere پاورپوینت جامع و کامل جو (اتمسفر) Atmosphere کاملترین پاورپوینت جو (اتمسفر) Atmosphere پکیج پاورپوینت جو (اتمسفر) Atmosphere مقاله جو (اتمسفر) Atmosphere تحقیق جو (اتمسفر) Atmosphere
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 278 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 25
پاورپوینت جو (اتمسفر) Atmosphere

فروشنده فایل

کد کاربری 8044

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 25 صفحه

2جو (اتمسفر) Atmosphere

3جو Atmosphere جو زمین لایه‌ای از گازها است که که زمین را احاطه کرده‌اند که این گازها بوسیله جاذبه زمین نگهداشته شده‌اند (تا ارتفاع حدود ۹۰ کیلومتری از سطح زمین) .
جو زمین شامل نیتروژن (78.1%) و اکسیژن (20.9%) همراه مقدار کمی از آرگون (0.9%) ، دی اکسید کربن (متغیر، ولی حدود 0.035%) ، بخار آب و دیگر گازها می‌شود.
جو زمین موجودات روی زمین را از طریق جذب اشعه فرابنفش خورشید و کم کردن دمای بالای بین روز و شب محافظت می‌کند. 4 جو Atmosphere مشخصات پروازی یا مأموریت هواپیما به شرایط اتمسفری که هواپیما در آن در حال پرواز می‌باشد، بستگی دارد. چونکه حالت اتمسفر هر روز فرق می‌کند، امکان ندارد که بتوان مأموریت پروازی را دقیق تعیین نمود. بدون اولین تعریف دقیق از حالت اتمسفر این تفکر ما را کاملاً به سمت تعریف اتمسفر استاندارد می‌برد که در آن مقادیر استاندارد اتمسفر یعنی فشار و دما و چگالی (دانسیته) را در هر ارتفاع می‌دهد. چهار عامل مهم در هوا عبارتند از: فشار، دما، جرم حجمی و لزجت. فشار و جرم حجمی‌هوا با ارتفاع کاهش می‌یابد. تغییرات دما و لزجت و همچنین سرعت صوت بر حسب دما، روند‌ثابتی ندارند و بسته به ارتفاع، کاهش و افزایش می‌یابند. این تغییرات باعث می‌شود، سازمان‌ها و کشورهای مختلف جو را به لایه‌هایی با خواص مشترک تقسیم کنند. تقسیم‌بندی جو به طور عمده عبارت است از:
1-تروپوسفر(troposphere)
2-استراتوسفر(Stratosphere)
3-مزوسفر(Mesosphere)
4-ترموسفر(Thermosphere) یا یونوسفر (Ionosphere)
5-اگزوسفر(Exosphere) 5 جو Atmosphere
6 جو Atmosphere تروپوسفر از سطح زمین تا ارتفاع تقریبی 6 تا 13 مایل (10 تا 20 کیلومتر) گسترش می‌یابد.
توده‌های هوا در تروپوسفر دائما در حال حرکت هستند، و این ناحیه با خصوصیات بادهای ناپایدار و یا تند باد و توربولانس مشخص می‌شود. تاثیر توربولانس و قیچی باد روی سازه و رفتار پرواز هواپیما یک بخش مهمی از تحقیقات در صنعت هوایی است. بارهای سازه‌ای که روی هواپیما در طی رویاروی با توربولانس اعمال می‌شود، عمر ساز را کاهش می‌دهد و یا توربولانس مقطعی می‌تواند سبب آسیب رساندن به سازه هواپیما شود.
قیچی باد (wind shear)یک پدیده مهم اتمسفری است که برای هواپیما در حین نشست و برخاست پرخطر می‌باشد. قیچی باد تغییربردار باد در مقدار و مسیر است. در قیچی باد عمودی، سرعت و مسیر باد با ارتفاع تغییر می‌کند. ممکن است نشست هواپیما در یک چنین قیچی بادی برای کنترل مشکل باشد. که سبب انحراف از نقطه مورد نظر نشست شود. قیچی بادها توسط حرکت توده‌های هوا نسبت به یکدیگر یا نسبت به سطح زمین به‌وجود می‌آید.
در این لایه دما با افزایش ارتفاع کم می‌شود. بطور متوسط کاهش درجه حرارت نسبت به ارتفاع در طبقات پایین جو ، 6 درجه سانتیگراد در هر کیلومتر است.ازت، اکسیژن، ازن ، گاز کربنیک ،هیدروژن و گازهای نادر ترکیبات هوا در تروپوسفر را تشکیل می‌دهند.
7 جو Atmosphere لایه بعدی بالایی تروپوسفر لایه استراتوسفر است. استراتوسفر از سطح زمین تا ارتفاع تقریبی 50 کیلومتر گسترش می‌یابد.
برخلاف تروپوسفر، استراتوسفر نسبتا ناحیه آرام و بدون توربولانس و تندباد می‌باشد ولی ویژگی آن بادهای شدید و پایدار می‌با‌شد.
سرعت باد در استراتوسفر 36 متر برثانیه (120 فوت بر ثانیه) اندازه‌گیری شده است.
در این لایه دما با افزایش ارتفاع زیاد می‌شود.
8 جو Atmosphere مزوسفر لایه‌ای از جو زمین است که درست در بالای استراتوسفر قرار دارد. این لایه در ارتفاع 50 تا 80 کیلومتری بالای سطح زمین قرار دارد.
در این لایه دما با افزایش ارتفاع کاهش می‌یابد. دما در بالای مزوسفر به اندازه 200 درجه کلوین افت می‌کند.


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


 نمونه پیشینه تحقیق

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.