آی تی هوم

آی تی هوم

خرید, پاورپوینت , طرح توجیهی , فلش مموری , هارد اکسترنال ,دسته بازی پلی استیشن, گیم , خرید لپ تاپ و کالاهای دیجیتال
آی تی هوم

آی تی هوم

خرید, پاورپوینت , طرح توجیهی , فلش مموری , هارد اکسترنال ,دسته بازی پلی استیشن, گیم , خرید لپ تاپ و کالاهای دیجیتال

پروژه کارآفرینی طرح کنسرو سازی

پروژه کارآفرینی طرح کنسرو سازی

پروژه کارآفرینی طرح کنسرو سازی در 63 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات63
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارآفرینی طرح کنسرو سازی در 63 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب

فصل اول: کلیات

تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام

تعریف ـ ‌ویژگی ها ومشخصات محصولات تولیدی

نحوه بسته بندی و ظروف بسته بندی

نشانه گذاری

مصارف عمده محصول

ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و بازار فروش

قیمت فروش

فصل دوم بررسی های فنی

ارزیابی روشهای مختلف تولید

اصول کلی و عملی فرآیند تولید

بررسی مناطق، مراحل، شیوه های کنترل کیفیت

کنترل کیفیت مواد اولیه

کنترل کیفیت حین فرآیند

کنترل کیفیت محصول و بسته بندی

تعیین محدوده ظرفیت تولید

بررسی ماشین آلات و تجهیزات خط تولید

موازنه جرم و انرژی

بررسی تأسیسات عمومی کارخانه

بررسی نیروی انسانی

زمین و زیر بنا

مساحت سالن تولید

مساحت انبارها

مساحت تأسیسات تعمیرگاه و آزمایشگاه

مساحت ساختمانهای اداری ـ رفاهی ـ خدماتی

فصل سوم: محاسبات اقتصادی

سرمایه ثابت

سرمایه در گردش

هزینه ثابت تولید

هزینه متغیر تولید

محاسبات قیمت تمام شده

محاسبات قیمت فروش

 

بخشی از متن

1ـ1ـ تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام
لوبیا چیتی:

برای تهیه کنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است.بسته به محل برداشت ماده اولیه میزان رطوبت آن ممکناست ازحدود 20-8 درصد متغیر باشد و دانه های با رطوبت بالاتر از 13 درصد ممکن است کپک زده باشند.محتویات موجود در 100 گرم لوبیا چیتی عبارتند از :

کالری: 338     پروتئین: 6/22  چربی: 6/1 کربوهیدرات:9/55

نخود سبز:گونه های نخود سبزPisum sativum بدو صورت برای تولید کنسرو مورد استفاده قرار می گیرد یکی نخود سبز یا در واقع نخود نارس که دارای رنگ سبز و بافت نرم است. و دیگری نخود رسیده که مراحل تکامل آن به اتمام رسیده است. برای داشتن محصول با کیفیت بالا باید از نخود سبز درجه (1) استفاده شود.محتویات موجود در 100 گرم نخود سبز عبارتند از:

کاری: 91   پروتئین 7  چربی: 4/0  کربوهیدرات: 15


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.