آی تی هوم

آی تی هوم

خرید, پاورپوینت , طرح توجیهی , فلش مموری , هارد اکسترنال ,دسته بازی پلی استیشن, گیم , خرید لپ تاپ و کالاهای دیجیتال
آی تی هوم

آی تی هوم

خرید, پاورپوینت , طرح توجیهی , فلش مموری , هارد اکسترنال ,دسته بازی پلی استیشن, گیم , خرید لپ تاپ و کالاهای دیجیتال

پروژه کارآفرینی پرورش قارچ خوراکی

پروژه کارآفرینی پرورش قارچ خوراکی

پروژه کارآفرینی پرورش قارچ خوراکی در 34 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات34
حجم2 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارآفرینی پرورش قارچ خوراکی در 34 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب

مقدمه
تاریخچه پرورش قارچ خوراکی 
قارچهای خوراکی و سمی 
قارچ های خوراکی
فواید پرورش قارچ 
روش پرورش قارچ صدفی 
روش کار
قارچ صدفی خشک یا تجارت گنج
قارچ های دکمه ای
مراحل مختلف تولید قارچ دکمه ای

فاز اول کمپوست سازی
فاز دوم کمپوست سازی
بذر زنی
پنجه دوانی
برداشت
نظافت سالن
بذر یا اسپان
کاه و کلش گندم 
کود اسبی 
کمپوست طبیعی 
کمپوست مصنوعی
روشهای تهیه کمپوست 
سوله تهیه کمپوست 
روش طولانی تهیه کمپوست 
خیس کردن کلش
مخلوط کردن و قالب زنی کمپوست 
برگرداندن کمپوست 
روش تهیه کوتاه مدت کمپوست
انواع بستر سازی برای پرورش قارچ
بذر کاری در بستر 
رشد بذر (پنجه دوانی بذر)
خاک پوششی
مواظبت بستر از خاک دهی 
برداشت محصول 
میزان محصول 
مواد اولیه
هزینه کارگری
هزینه سوخت وانرژی
پیش بینی میزان تولید
هزینه تولید قارچ خوراکی در ایران 

 

بخشی از متن

قارچ ها بسیار متنوع وگوناگونند دسته ای  تک سلولی هستند  که بیشتر  بیماریزا می باشند  که موجب بروز  بیماریهای  قارچی در انسان  و گیاهان  می شوند .  شایعترین آنها قارچ  کچلی  و  دیگر قارچهایی است که روی پوست بدن جانداران به ویژه گوشتخواران ضایعاتی مانند نوعی بیماری پوستی بوجود می آورد و از برخی جانوران چون سگ و گربه به انسان سرایت می کنند و یا قارچی که بر روی بوته تیره گندمیان نشو و نما می کند که موجب خسارت به محصول شده و بیماری زنگ را ایجاد می کند. گروهی به صورت توده ای به رنگهای  مختلف  در روی موادغذایی و میوه ها زندگی می کنند.

تاریخچه پرورش قارچ خوراکی

تاریخ مصرف قارچهای خوراکی به عنوان غذا و دارو به زمانی بسیار دور بر می گردد . حتی انسانهای نخستین از خواص ویژه قارچها اطلاع داشته اند .آزتکها از قارچها به عنوان مواد توهم زا در فالگیری استفاده می کردند و قارچ را گوشت خدا می نامیدند .

قارچها به سه دسته تقسیم شده اند که عبارتند از :

1- قارچهای دارویی

2- قارچهای خوراکی

3- قارچهای سمی 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.